Omafiets

Alles over omafiets. Vergelijk omafietsen of kies gericht een omafiets 26 inch of een 28 inch. In ons assortiment vindt u vele soorten en maten omafietsen.

Chris barbalis Lpqg7ypu2 B4 unsplash
  • Share via:

Nog steeds zijn omafietsen onverminderend populair, met name onder jongeren. Het oorspronkelijk model bestaat sinds de jaren vijftig en sindsdien zijn er weinig wijzigingen aangebracht in de omafiets.

Omafietsen, de voordelen ervan

Dat omafietsen zo populair zijn, is niet helemaal gek te noemen. De kwaliteit van omafietsen ligt namelijk erg hoog. Deze fietsen beschikken over een erg stevig frame en is erg duurzaam gebouwd. Bij normaal gebruik kunt u dan ook jaren vooruit met deze fiets! Daarbij is de fiets zowel geschikt als voor hem als voor haar en dankzij de damesbocht kunt u eenvoudig op en af stappen.

Popal

​Het aanbod in omafietsen is erg groot te noemen. Een omafiets van 28 inch zul je het meeste tegenkomen, maar er is ook een kleinere omafiets van 26 inch (speciaal voor kinderen). Een voorbeeld van een merk dat zowel een omafiets van 28 inch als een omafiets van 26 inch verkoopt, is een Popal omafiets. Een Popal omafiets is te vinden op onze site. Bovendien zijn er nog veel meer modellen verkrijgbaar in verschillende kleuren en met toevoegingen als handremmen.

Goede prijs-kwaliteit verhouding

Wanneer men op zoek is naar een kwalitatieve fiets voor een lage prijs, komt men al gauw terecht bij de omafiets zoals we deze vandaag de dag kennen. Het aanbod is groot, waardoor er altijd wel iets bijzit voor iemand.​ ​

Gevonden wat je zocht in dit artikel? Zo niet, vertel het ons!

Meer informatie:
Bezoek onze website.